At the top of Osaka
---------------------------------------------------
This week school was seriously exhausting. That's why my blogging is dragging behind. Last weekend I had really nice birthday weekend. First I participated to a finnish-language class.. in Japan.. that is so unlikely! After class we went to small isakaya-restaurant. That was so nice. Now I have found the Bulmers of Japan. That is plum chuuhai.
On Sunday I had shabushabu with some girls from Seminarhouse. There is only one downside with shabushabu, that is, I always eat so much that cannot breath after being kicked out from the restaurant.
---------------------------------------------------
"Paljon onnea vaan" suomenkielellä. Tätä en ainakaan
osannut odottaa kokevani Japanissa.
Suomenkielentunti oli kyllä hyvin harvinaista herkkua. Näin mitättömän pienen kielen puhujana, en ole itseasiassa juuri koskaan edes tavannut suomen opiskelijoita. Saatikaan, että näkisi miten suomea käytännössä opiskellaan.
Tunnin jälkeen pohdin pitkään, että miksi ihmeessä parsakaali on vihreä, mutta parsakaalista tehty mössö on vihreää. On tämä kyllä mutkikas kieli, jos japanikin.
Sieniä, rehuja ja laatikko kaupalla ohuen ohuita lihasiivuja
Synttäri-päivänä kävimme muutamien asuntolan tyttöjen kanssa shabushabulla. On se kyllä törky hyvää mättöä. Enää aikoihin en ole ostanut muuta kuin muroja ja riisiä ja paahtoleipää asuntolalle. Tämä siksi, että olen päättänyt hassata loput rahat ravintolaan, ja syödä mahdollisimman paljon kaikkea ihanaa ja outoa. Ruoka ja ruokailu on niin viihdyttävää ja hauskaa tässä maassa.
Oikea asenne, Anni! Ei sinne asti kannata lähteä pitsoja paistamaan, tuumaa täti R
VastaaPoistaNo ilmanko en suomea koskaan oo oppinu jos se kerta on vaikeeta !
VastaaPoistat. lonttinen juho !