2.9.2009

Koulu ja asuntola

Kampus on todella iso. Kaikilla porteilla päivystää vartija koko päivän. Älytön työ, seistä vaan helteessä kokopäivä, ja moikkailla ohikulkijoita.

Tulin koululle jo muutamia päiviä sitten, ja nyt olen katsellut paikkoja. Kampus näyttää vielä hiljaiselta, koska vasta vaihto-opiskelijat ovat saapuneet. Japanilaiset opiskelijat tulevat muutaman viikon päästä.

Aurinkoista.

Tällä viikolla ei ole vielä varsinaista opiskelua. Infoa infon perään, ja satoja lappusia täytettäväksi.

Olen tehnyt jo japanin lähtötasokokeen, ja nyt odottelen tuloksia. Tein myös kurssivalinnat. Miksi minulle käy aina niin, että perjantaina on tunteja klo 17.20 asti. Ja heti maanantai aamusta kouluun. Lyhyet viikonloput, ihan kuin Irlannissakin. Enkä halua pinnata, höh.

Mehulla ranskalaisen vaihtarin kanssa kampuksella

Asuntola on ihan mukava. Oikein siisti, ja huoneessa on tatami-lattiat. Koko paikka on täynnä jenkkejä, mutta minulla kävi uskomaton tuuri, koska sain kämppikseksi japanilaisen Mikun. Mukava tyttö, joka ei puhu paljoa englantia, eli sitäkin parempi, niin voin koettaa japaniksi haastella.

Huoneen etuosassa nukutaan futoneilla.

Liukuoven/sermin takana on molemmille omat työpöydät.

Tämän viikon meitä majoittuu huoneessa kolme. Austraaliassa asuva korealainen tyttö (vas.) lähtee viikonpäästä isäntäperheen luokse. On vähän ahdasta.
.

6 kommenttia:

  1. Hyvä Anni, ei saakaan pinnata. Sinne asti opiskelemaan ja sitten ei opiskelisikaan, ei mittään järkeä! :D Pitääpä kertoa tuosta kummipojallesi, joka on vähän tässä liioitellut yskäänsä kun ei hotsittaisi kouluun mennä. Köh köh.

    Kivan näkönen huone, vähän eri mallia kuin KAO.n Ssalmen pisteessä aikoinaan. Hih. Valkoiset tiiliseinät ja myrkynvihreät "somisteet" eli lattia ja kaapit.

    Lisää lisää meille luettavaa, paitsi että ethän sä pian enää ehdi..... Syksyinen hali Oulusta!

    -R-

    VastaaPoista
  2. Hyvältä näyttää tuo teijän asunto. Oikein japanimainen :) ja iso kampus.
    Se on japani vähän erilainen maa, kun tuuleeaivotpihalle-islanti. Kiva kuulla kuitenkin niistä lämpimistä säistä, tuleeko siellä joskus kylmä?
    Mukavaa opiskelua!

    Jenna

    VastaaPoista
  3. Hauskaa, melkein siskonpedit!
    =D
    Mullakin alkoi maanantaina koulu, ja näinpä olen rustannut itselleni iltaisin syksyn opiskeluviikkojen lukujärjestyksiä, täytyy nääs kaivaa tuolta koulun nettiopinto-oppaasta ne esiin.
    On ollut oikein antawaa ja ottawaa tähän asti, tuo opiskelutouhu. Ja tietenkin yksi näljänkäläistaustainen luokkakaveri löytyi: Ulukulan Hilman tyttö Mari! Leinon aseman kuppeesta löytyy hänen mummula. Olipa taas hauskaa huomata piirien pienuus. Ollaan siis melkein siskoja =)

    Mukavia jatkoja edelleen, Anni-sein!
    Ja Sohvilta wii-hii!

    Maija

    VastaaPoista
  4. Jännä on kämppä ja kämppikset. Pikkusen erilainen kuin Limerickissä oli. Millaiset lienee siellä keittötilat?
    Terveiset emolta
    Isikin sanoo, että totta kai terveisiä.
    ja Mosku niitä vasta lähettääkin.

    VastaaPoista
  5. I am so pleased that you are settled in and by the sound of things enjoying yourself...I sometimes wonder about your sense of humour Anni ! As for me I am trying to learn that dance, so that we can incorporate it into our IIK repetouire ! Or maybe you should perform it...not me...
    Enjoy the fish Anni, both in the water and on the plate ; )

    VastaaPoista

Jätä toki kommentti. (ja muista ottaa valikosta kohta "NIMETöN" jos sinulla ei ole omaa blogi-tunnusta)