18.8.2009

Upea Kochi

Nyt tapahtuu paljon ja nopeasti. Lahdimme eilen Harukon kanssa maalle suurkaupungin vilinasta. Kuuden tunnin paassa Osakasta sijeitsevalle Kochin alueelle.

Tyrmaavan kaunis paikka. Mietin maisemia katsellessani, etta aivan kuin olisin animaatio-elokuvassa.


Ajoimme juna-asemalta suoraan japanilaisen perheen kotiin, jossa odotti tatami huoneeseen katettu poyta aivan hulvattomia herkkuja. Todella vieraanvaraista porukkaa.

Hurjameno
Selvisi, etta samainen pariskunta on majoittanut kotonaan Gibli-studion porukkaa. Ja selvasti ymparoiva luonto ja maisema ovat tosiaan tuoneet vaikutteita ja inspiraatiota Myasakin elokuviin.

Iltarientojen jalkeen majoituimme kuumienlahteiden asiantuntija kotona, joka on kolmisen kuukautta sitten muuttanut alueelle tyoskentelemaan jollain tapaa lahteiden parissa. Voitte arvata, etta melko toiveikkaana odotan kuumaanlahteeseen paasya.

Tiistai aamuna lahdimme kuitenkin paikallisen kalastajan veneella Tyynelle valtamerelle heilutettavaksi ja paahdettavaksi. Ja totta kai kalalle. Vesi on 26 asteista, mutta seassa sopivasti haita, joten ei kannata kayda pulahtamassa.


Kalastus oli kuin vetouistelua. Tosin ilman uistinta ja bambu-vavoilla, jotka roikkuvat veneen perassa. Vieheena toimi kaksikoukkuinen perhon nakoinen viritys.
Huimia kaloja ja polttavaa aurinkoa

1 kommentti:

  1. Hei Anni,

    Kiva kun jaat blogisi meidän työläistenkin kesken, voimme hiukan unelmoida töiden ohella! Huikeita kuvia, tuli kauhea matkakuume, kalat ja merenelävät näyttivät niiiiin herkullisilta, nauti kaikesta. Odotamme innolla kirjoittelujasi, nauti joka hetkestä, aika menee valitettavasti turhan nopeasti ja olet täällä koneen ääressä pakkasen keskellä ennenkuin huomaatkaan (en halua toki masentaa ;=)

    Harukolle terveisiä,

    Kati

    VastaaPoista

Jätä toki kommentti. (ja muista ottaa valikosta kohta "NIMETöN" jos sinulla ei ole omaa blogi-tunnusta)