17.6.2011

Maihinnousu Osakaan

Hee.

Japanin riennot alkoivat Osakasta. On taalla huimaa. Hassua ylipaataan olla taas Japanissa. Ei haittaa, ettei kaikki olekaan enaa uutta. Silti taalla on huippua.

Osakan kohokohta oli Miku. Katseltiin yhdessa vahan Osaka-jo linnaa ja kaytiin syomassa huippua sushia ja illalla izakaya-baarissa kanaa ja muita pienia paloja. Ja tietenkin kaytiin ottamassa virallinen purikura-maihinnousuvalokuva.


Miku neuvottelee Izakayan sisaanheittajan kanssa.

Pari paivaa kuluivat Osakassa vaeltelemalla, syomalla ja kylpemalla. Kavimme Spa Worldissa lillumassa. Siella oli monta isoa ammetta. Lisaksi omassa hostellissa oli iltaisin yhteinen kylpyvuoro naisille, joten rankkojen kavelypaivien jalkeen oli mukava kellua ofuro-kylvyssa ja kayda saunassa. (Niin juuri, sauna siella oli. Jossa ei tosin saa heittaa loylya. Ilmeisesti rakenteet eivat tassa ilmankosteudessa muuten kuivu koskaan).

Pienehko japanilaistyylinen hostellihuone. Ja tyttaret suuntaamassa kylpyyn.

Hupaisa katos.

Tutustuimme hostellilla myos hauskaan solttupoikaan Okinawan-saarelta.. George 74 v. Kavimme porukalla syomassa ja kuuntelimme vauhdikkaita sotajuttuja.

Izakayassa syomassa suolaisia herneita Jorgen kanssa.

Yha yhta mieluisa ilta-Osaka.
.

3 kommenttia:

  1. Ihana Osaka & Japani! Karaokekin lahti tanaan korkealta ja kovaa, mitahan kaikkea sita viela on edessa.. Mahtava matka.

    VastaaPoista
  2. Mitä Gorge kertoi, "150 puukolla tapettua japanilaista kommunistinatsia ja muita kaskuja" ?
    -Juho

    VastaaPoista
  3. Joo jotain sellaista, ja etta kaikki usan presidentit on tavattu ja samoin koko joukko japanilaisia baseball julkkiksia ja suomessakin oli tehnyt tiedustelu-vakoilu tehtavia joskus kylmansodan aikaan. Maailmanmies.. mutta siis hauska dude indeed.
    -Anni

    VastaaPoista

Jätä toki kommentti. (ja muista ottaa valikosta kohta "NIMETöN" jos sinulla ei ole omaa blogi-tunnusta)