20.6.2011

Pimea Tokyo

Hauskat nassukat rivissa Harajukun ostoskadun alussa

Nelja paivaa Tokiossa. Ollaan oltu super-reippaita turisteja ja katseltu ahkerasti Tokyon elamaa. Jalat aivan poikki kaikesta kavelysta. Olen melko valmista kauraa liotettavaksi etelaisen Kyushun-saaren kuumissa lahteissa. 


Tokio fiilistelyt oli hyva aloittaa taman Government buildingin katolta, pilvisenakin paivana nakyi  iso kaupunki.
Olemme herkutelleet superi ravintoloissa, laulaneet karaokea ja ajaneet koko rahalla JR-junapassilla. (Ostimme siis jo suomessa 250 e maksavat junapassit viikoksi, joilla on paassyt shinkansen-luotijunailemaan seka Tokiossa JR-paikallislinjoja pitkin lahes kaikkialle.)
Karaoke ja edamame-papu. Moni voinee arvata mika biisi.

Pikkutemppeli Asakusassa
 Sunnuntai oli kaikkein mieluisin paiva. Tapasimme silloin Nozomin. Ensin vaihdettiin kuulumisia pitkaan ja hartaasti Asakusan temppelin varjossa (paiva olikin hikinen joten varjossa tarkeni).

Loppupaiva ikkunashoppailtiin Ginzassa, syotiin lounaaksi onigiri-riisipalleroita keisarin takapihalla (Imperial Garden)  ja illalla nappailtiin sellaiset annokset shabushabua, sakea, umeshu-luumujuomaa seka nuudelikeittoa, etta lopulta piti kieria metroon. Loistopaiva!

Taustalla uusi entista isompi Tokio-torni rakenteilla, ja tipuset rivissa.

Nyt ei kaikki mennyt ihan nappiin.

Shabushabua Ginzassa.
 No sitten tuohon otsikon aiheeseen. Se mika taalla on muuttunut sitten viimekaynnin on iltavalaistus ja euro/jenkki turistein maara.

Hostelleissa on todella valjaa. Myos Nozomi kertoi, etta heidan (matkatoimisto) yrityksellaan on melko tiukkaa nykyisessa tilanteessa. Turistit eivat viela uskalla tulla Japaniin. (ja myos matkustus toisin pain on harventunut).

Myos koko Japani saastaa sahkoa. Enaa ei ilmastointi puske kylmaa ilmaa suoraan ulos helteeseen kauppojen ovilla ja iltaisin monet rakennukset ovat lahes pimeita. Toki valomainoksia yha on. Mutta huomattavasti vahemman.
Uskalsimme kayda Maid-cafeessa. Ylisöpöä  ja melko hupaisaa.
 Huomenna olisi viela tarkoitus treffata Harukoa ja jatkaa sitten iltapaivasta shinkansenilla kepoinen 889 km kohti etelaa. Mukava oli Tokyo, mutta mukava jo suunnata vahan valjemmille vesille.
Pyykkipaiva ennen seuraavaa etappia kohti Kyushun saarta.

3 kommenttia:

  1. Veikkaan että Avenged sevenfold - Nightmare? Nightmaren AAAAAAA:ssa menossa just?

    -V-

    VastaaPoista
  2. Minä en tiedä mikä se biisi on, mutta just noin kuin Vesa kirjuuttaa. Kohta AAAAAAAA korkealta ja kovaa.
    Oletko ostanut uuden mekon? Näyttää kovin japanilaiselta. Soma.
    Täällä sataa tauotta. Vielä ollaan kuitenkin menossa telttailemaan Hossaan. Saa nähdä lähteekö kukaan kun tällainen sää. Juhannussauna on kuitenkin varattu Öllöriin lauantaiksi. Nyt siivoamaan.
    Nauttikaatte, niin kuin teettekin. Emo

    VastaaPoista
  3. No niitä mustan raamatun säkeitähän tuolla veisataan särjen silmit loistaen. Liekkö sitä mustaa magiaa. Kyllä se karaoke on näyttävää !
    Hyvältä näyttää muutenkin.
    -Juho

    VastaaPoista

Jätä toki kommentti. (ja muista ottaa valikosta kohta "NIMETöN" jos sinulla ei ole omaa blogi-tunnusta)