13.6.2011

Shanghain ruokabloggaus

Ensialkuun turistikuva. Tytöt katselemassa Pudongin pilvenpiirtajia ja Huanpu-jokea.

Sitten asiaan, siis ruokaan. Kiinassa söin hyvin. Ruoka oli edullista ja ah niin maukasta. Hyvan annoksen siis sai muutamilla euroilla. Kavimme aika pienissa paikoissa, joissa nakyi paikallisia. Ja hyvaa poperoa saatiin. Shanghain modernista ja toimivasta elosta kertoo sekin, etta lahes jokaisessa pienessa kuppilassakin oli listoissa vahintaan valokuvat tai jopa jotain hassua englannin vaannostakin.


Top 2 sijan kiinan ruokakokemuksista vei tama pieni nuudeliavintola, jonka keittio oli ulkona kadunpuolella.


Tuoretta siipikarjaa myynnissa torilla.

Top 1, kiinan aterioista oli tama ankerias (joskin kuva nayttaa ihan ropostukselta).

Ankerias ravintola oli muutenkin huippu.. dumplingeja, jotain oksia seesamikastikkeessa ja ehka naudanlihaa tulisessa kastikkeessa.


Lopuksi ankanpää, jota en kylla osannyt syoda, muut osat ankasta olivat ihan kelvollisia, joskin luut vahan narisivat hampaissa.

Tiukan nettikurin takia ei tullut oikeen pitkia tarinoita runoiltua Shanghaista. Ja nyt (Osakassa) on jo mieli ihan Japani-jutuissa.. joten seuraavaksi (kunhan ehdin), siirryn kertoilemaan merimatkastamme Kiinasta Japaniin.

.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommentti. (ja muista ottaa valikosta kohta "NIMETöN" jos sinulla ei ole omaa blogi-tunnusta)